Naar de inhoud
Klargrid

De verbindingen van een werkmap verwijderen voordat u ze deelt

Een werkmap die u verstuurt kan, op de machine van de ontvanger, proberen opnieuw verbinding te maken met een website, een database of een netwerkbestand, en koppelingsfouten tonen. Dit hulpmiddel verwijdert die verbindingen; de reeds berekende cijfers blijven, bevroren.

Wat deze tool doet

Wat het niet doet: Het hulpmiddel verwijdert verbindingen, het herberekent niet en verwijdert noch macro's noch formules; voor macro's, zie Zien wat een macro doet, en om koppelingen in formules te verbreken, Externe koppelingen verwijderen.

Er wordt geen bestand geüpload. Schakel je netwerk uit zodra deze pagina is geladen: de tool blijft werken. Hoe je het zelf controleert.

Andere tools